Skip navigatie

Stings & Vibes

 • Datum :

  03 maart 2024

 • Locatie :

  Klein Wetsinge

 • Prijs :

  € 11,79

 • Openingstijden :

  14:30 uur

Graaggeziene contrabasspeler Bert van Erk treedt op 2 maart om 14:30 biedt een betoverende muzikale samenkomst met het ensemble "Strings & Vibes". Deze getalenteerde en ervaren formatie, bestaande uit Rene van Astenrode op de vibrafoon, Evert Scholten op de gitaar, en Bert van Erk op de contrabas, belooft een unieke luisterervaring die muziekliefhebbers niet willen missen.

Rene van Astenrode, met zijn virtuoze beheersing van de vibrafoon, voegt een magisch element toe aan de mix. Samen met Evert Scholten, die de gitaar tot leven brengt met zijn prachtige melodieën en Bert van Erk, die diepe basklanken uit de contrabas tovert, creëert Strings & Vibes een samenspel dat de zintuigen streelt.

De muzikale reis van Strings & Vibes verkent verschillende genres en stijlen, van jazz tot hedendaagse composities, en belooft een harmonische samensmelting van klanken. Deze ervaren musici brengen niet alleen hun individuele talenten naar voren, maar weten ook op meesterlijke wijze samen te werken om een unieke soundscape te creëren.

Voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een middag vol verfijnde tonen en boeiende melodieën, is het Kerkje van Klein Wetsinge op 2 maart de place-to-be. Tickets voor dit bijzondere concert zijn verkrijgbaar voor slechts 11 euro, waardoor dit evenement toegankelijk is voor een breed publiek dat wil genieten van de prachtige klanken van Strings & Vibes.

Verzeker uzelf van een plaats en dompel uzelf onder in de muzikale pracht die dit trio te bieden heeft door een ticket te reserveren via de onderstaande link.

https://shop.eventix.io/314b356f-7d85-11ee-bdc3-6a57c78572ab/tickets?shop_code=2g4cjeqw

Klein Wetsinge
Klein Wetsinge
Zondag 3 maart 2024
Aanvang 14:30 uur
Toegang € 11,79

Soortgelijke activiteiten

Alle activiteiten