Skip navigatie

Saxofoon orkest050 samen met WAD N WERELDORKEST

 • Datum :

  25 februari 2024

 • Locatie :

  Fransum

 • Prijs :

  €5,- incl koffie/thee in de pauze, kinderen gratis

 • Openingstijden :

  15:00 uur

Het Saxofoonorkest050 is een groep enthousiaste saxofonisten uit de provincie Groningen (en Drenthe) met een gemeenschappelijke liefde voor hun instrument: de saxofoon. De saxofoon is een veelzijdig instrument en wordt gebruikt in vele muziekstijlen, het kan zingen, fluisteren en schreeuwen en vanalles er tussen in. Dat gaan ze laten horen tijdens het Zondagmiddag concert op 25 februari 2024.

Het orkest speelt een programma van toegankelijke muziek in verschillende stijlen. Erg leuk om eens kennis te maken met de saxofoon voor wie het instrument nog nooit live heeft gehoord, maar ook voor de regelmatige concertbezoeker belooft het een mooie middag te worden. Het Saxofoonorkest050 speelt voor de pauze en na de pauze hebben ze Wad N Wereldorkest gevraagd om het programma aan te vullen. We laten ons dan onderdompelen in de wereldmuziek, ofwel folkmuziek van over de hele wereld. Dit staat garant voor feestje die de twee groepen gezamenlijk afsluiten.

Het Saxofoonorkest050 staan onder leiding van Lotte de Bruin. Wat N Wereldorkest staat onder leiding van Hermien Aartsen.

Wadnwereldorkest

Fransum
Fransum
Zondag 25 februari 2024
Aanvang 15:00 uur
Toegang €5,- incl koffie/thee in de pauze, kinderen gratis; reserveren verplicht

Soortgelijke activiteiten

Alle activiteiten