Skip navigatie

Martijn van der Zande speelt SUPERHELD

  • Datum :

    12 mei 2024

  • Locatie :

    Woltersum

  • Prijs :

    € 10,00

  • Openingstijden :

    14:30 uur

Wat begint als een eenvoudig fietstochtje door Groningen, ontvouwt zich tot een ontdekkingsreis door tijd en ruimte. In zijn theaterconcert SUPERHELD neemt Martijn je mee van het bruisende stadsleven naar de rust van het platteland tot ver voorbij de grenzen van de aarde. Onderweg deelt hij zijn liedjes. Muzikale avonturen, persoonlijke ervaringen en ontmoetingen met dierbaren en vreemden vallen samen tot een bijkans betoverend geheel.

Met een glimlach zingt Martijn over het echte leven, waarbij hij de alledaagse heldendaden van mensen benadrukt. Hij combineert zijn gedreven zang met zijn wat rauwe, melodieuze gitaarspel om de luisteraar te vangen in zijn verhalen. Live brengt hij zijn muziek zonder opsmuk of overdreven gedoe maar puur en direct. Een intieme sfeer staat centraal waarin de essentie van elk liedje je raakt. De herkenbaarheid zorgt voor een gevoel van thuiskomen.

Het concert dient ter ondersteuning van zijn album SUPERHELD, dat later in 2024 wordt uitgebracht.

Korte biografie Martijn van der Zande

Met een glimlach zingt Martijn van der Zande over het echte leven, hij schrijft liedjes voor de mensen die hij tegenkomt. Zijn gedreven zang combineert hij met zijn wat rauwe, melodieuze gitaarspel om de luisteraar geboeid te vangen in zijn verhalen. Live brengt hij zijn muziek zonder opsmuk of overdreven gedoe maar puur en direct. Een intieme sfeer staat centraal waarin de essentie van elk liedje je raakt.

Naast het geven van eigen optredens doorkruist Martijn het land met zanger Bert Heerink om rock- en countryklassiekers ten gehore te brengen. Sinds 2021 werkt Martijn bovendien samen met producer Harmen Ridderbos uit Groningen. In de loop van 2024 komt Martijn's tweede Nederlandstalige studio-album SUPERHELD uit

Woltersum
Kerk Woltersum
Zondag 12 mei 2024
Aanvang 14:30 uur
Toegang € 10,00

Website: https://www.martijnvanderzande.com/

Soortgelijke activiteiten

Alle activiteiten